Workshop Vloggen voor ondernemers

Workshop Vloggen voor ondernemers

In de workshop Vloggen voor ondernemers gaan we interactief aan de slag met de praktische en theoretische kant van vloggen. Vooraf bekijken we wat het doel is, zodat de workshop geheel op maat is en we jouw ideeën en onderwerpen al mee kunnen nemen. Tijdens de workshop leer je alles over filmen, presenteren en je verhaal overbrengen op camera. Ook kijken we naar hoe je structureel zou kunnen vloggen en hoe je jouw informatie op een leuke en laagdrempelige manier kan overbrengen aan je doelgroep. Aan het einde van de workshop ken je de technische aspecten over het vloggen, maar heb je ook concrete ideeën waarmee je aan de slag kunt. 

Ook is er een mogelijkheid om als afsluiting een opzet van je eerste vlog te maken. Dit doen we dan samen. Waarbij jij alles kunt vertellen wat je kwijt wil over je bedrijf, product of event en ik samen met jou film en kijk hoe je dat het beste kunt doen. 

De workshop duurt 2,5 tot 3 uur en kan op iedere locatie worden gegeven. 
Ik zorg voor alle materialen waardoor we gelijk aan de slag kunnen. Mocht je na deze workshop het fijn vinden dat ik je nog verder help, dan zijn de vlogs op maat misschien ook wel iets voor je! 

So… what is your story?